EXPEDITIE Y² Een bijzondere formule voor een gezonde leefstijl!

Samen met lifestylecoach Yvonne Landman heb ik deze bijzondere formule ontwikkeld. Door het combineren van kennis van het menselijk gedrag met de kennis van gezonde voeding en beweging, kunnen wij ondersteuning bieden in het krijgen van een gezond evenwicht tussen denken en doen.

Je kent het wel; eigenlijk wil je het anders, maar het komt er maar niet van. Je hebt al zo vaak tegen jezelf gezegd, volgende week ga ik beginnen. En ondertussen word je gek van al dat gepieker.

De maatschappij vraagt steeds meer van ons. De hele dag worden we bestookt door berichtjes via de sociale media, ontvangen we e-mails van werk of klant. Daarnaast stellen we ook hoge eisen aan onszelf: we moeten altijd gezond eten en minstens 2x per week sporten, onze sociale contacten onderhouden en een perfecte partner en ouder zijn. En als we niet altijd aan al deze eisen kunnen voldoen, dan voelen we ons schuldig.

Hoe kun je een evenwicht vinden tussen werk en privé met die smartphone waardoor je altijd bereikbaar bent? Hoe kun je gezond eten als je weinig tijd hebt? Hoe kun je voldoende bewegen terwijl je een hekel hebt aan sporten? En hoe kun je anders met dat drukke hoofd van je omgaan?

Tijdens vier zaterdagochtenden en een terugkomdag na drie maanden, gaan wij samen op zoek naar wat bij jou het beste past. Een ontdekkingstocht die zich zowel (naar) binnen als (naar) buiten afspeelt d.m.v. theorie, oefeningen, praktische tips en humor. De groepen worden klein gehouden, zodat maatwerk geboden kan worden. Wacht daarom niet te lang met je aanmelden.

De eerstvolgende Expeditie Y² is komend voorjaar, te weten 12 en 26 mei en 9 en 23 juni en september 2018

Tijd: 5 zaterdagen van 09:30 tot 11:30 uur

Locatie: Holtinger Schaapskooi, Van Helomaweg 16, Havelte

Kosten: € 200,=, inclusief koffie/thee en naslagwerk

Opgave: mail naar praktijk@yvonnevandun.nl of bel 06 13762149.


Tip: Doe gemakkelijk zittende kleding en wandel- en/of sportschoenen aan!

Kijk ook op de Facebookpagina voor nog meer informatie! www.facebook.com/duurzameleefstijl/